bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,500.01 3.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.97 2.05%
bnb
BNB (BNB) $ 550.10 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 140.73 3.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502634 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454904 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150935 0.97%

Apple, App Store’da NFT’ler Hakkında Değişikliğe Gitti

apple app storeda nftler hakkinda degisiklige gitti

Teknoloji devi Apple, App Store’da uyguladığı sert kurallarla biliniyor. Şirket, bu anlamda dönem dönem App Store kurallarını güncelliyor. Son olarak Apple, App Store’da NFT kurallarında değişikliğe gittiğini açıkladı.

App Store’da NFT’ler İçin Yeni Düzenleme

Apple’ın cihazlarında kullanılan uygulama mağazası App Store şartlarına değişiklik getirdi. Yeni değişiklikler, App Store’da başta sosyal medya uygulamalarını ve NFT’leri içeriyor.

Yapılan değişikliklerle birlikte güncelleme, uygulamaların uygulama içi satın alma kurallarını atlatmak için NFT’leri kullanmayı engelliyor. Apple’ın yeni App Store kurallarına göre, uygulamaların uygulama içi satın alma sistemini kullanarak NFT’leri ve ilgili hizmetleri alım satım hizmetlerini kullanabilecek.

apple app storeda nftler hakkinda degisiklige gitti 2

NFT tarama uygulamalarına izin veriliyor, ancak uygulama içi satın alma dışındaki satın alma mekanizmaları için butonlara, bağlantılara ya da diğer harekete geçirici mesajlara izin verilmeyecek.

Son olarak App Store yönergeleri ayrıca iTunes ve Apple Music ön izlemelerindeki müziklerin eğlence değeri için kullanılmasını önlüyor. Ek olarak, işlevsellik sadece uygulamanın uygun lisanslamaya sahip olduğu ülkelerde sunulduğu sürece uygulamaların kripto para birimi işlemlerini kolaylaştırmasına da izin veriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala