bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,848.71 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 610.11 3.61%
solana
Solana (SOL) $ 184.75 1.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613838 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639776 1.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211598 4.94%

Apollo, JPMorgan’ın Eski Kripto Yöneticisi Christine Moy’u İşe Aldı

apollo jpmorganin eski kripto yoneticisi christine moyu ise aldi 2

Kripto para sektörünün gelişmesi ile aynı zamanda Blockchain ve Web 3 gibi konularda ön plana çıkıyor. Böylece birçok şirket bu konularda kendisini geliştirmek için bünyesine kripto ile yakından ilgilenen çalışanları dahil etmek istiyor. Bu doğrultuda adım atan şirketlerden biri da Apollo oldu. Apollo Global Management, eski kripto yöneticisi Christine Moy’u bünyesine kattı.

Christine Moy, Apollo Global Management’a Katılıyor

Toplam varlığı 450 milyar doları aşan dünyanın en büyük yatırım ve özel sermaye şirketlerinden biri olan Apollo Global Management, Web 3 endüstrisine yatırım yapmak için JPMorgan’ın eski bir kripto yöneticisi olan Christine Moy‘u işe aldı.

apollo jpmorganin eski kripto yoneticisi christine moyu ise aldi
Christine Moy

Apollo, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Yeni oluşturulan bu pozisyonda Christine, firma genelinde dijital varlık stratejisine liderlik edecek ve blok zincir teknolojilerini işimize uygulamanın daha fazla yolunu keşfedecek. Apollo’nun yeni teknolojilerin doğrulayıcısı ve sağlayıcısı olarak hizmet edebileceği finansal hizmetler sektörünü dönüştürenlere özel olarak odaklanarak, en yenilikçi dijital varlık şirketlerine ve kurucularına yatırım yapma stratejimizde de önemli bir rol oynayacak.

Son olarak belirtmek gerekirse Christine Moy Apollo’da şirketin Blockchain ve Web 3 girişimlerine yatırım yapmasına yardımcı olacak. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala