bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,934.13 2.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.13 1.85%
bnb
BNB (BNB) $ 557.74 2.49%
solana
Solana (SOL) $ 142.18 2.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.511413 4.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478001 7.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155276 5.02%

‘Apolitik Şirket’ Açıklamasının Ardından 60 Coinbase Çalışanı İşten Ayrıldı

Apolitik Sirket Aciklamasinin Ardindan 60 Coinbase Calisani Isten Ayrildi 1

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, geçen hafta yeni şirket misyonu olarak ‘apolitik’ olacaklarını paylaştıktan sonra, çalışanların %5’inin ayrıldığını ve bir kısmının da ayrılma görüşmelerinde bulunduğunu itiraf etti. Coinbase çalışanlarının yaklaşık %5’i (60 kişi) şirket politikasına katılmayanlara borsanın sunduğu fesih tazminatından yararlandı.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong tarafından paylaşılan son güncellemeye göre, şirket yöneticileri apolitik kültürün nasıl işleyeceğini açıklığa kavuşturmayı pek beceremedi. Bu, çalışanlar arasında “apolitik kültürün pratikte ne anlama geldiğine” dair kafa karışıklığına yol açtı.

Armstrong ayrıca ayrılan çalışanların sayısının artabileceğini kabul etti. Coinbase CEO’su, azınlık nüfusunun insanlar üzerindeki etkilerinden endişe duyduğunu belirtti.

Borsayı terk eden insan sayısına rağmen Armstrong, sonuçta tüm ekibin bir araya gelmesine ve eskisinden daha güçlü ve daha birleşik olmasına yardımcı olacağına inanıyor.

Brian Armstrong başlangıçta geçen hafta “misyon odaklı ve apolitik” şirket hedefini açıkladı. Mesaj, Twitter CEO’su Jack Dorsey de dahil olmak üzere çok sayıda ünlü kişiden tartışmalı yanıtlar aldı. Dorsey, Bitcoin ve kripto para alanının “doğrudan aktivizm” olduğunu söyleyerek açıkça aynı fikirde olmadığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala