bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,875.99 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.20 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 584.21 1.60%
solana
Solana (SOL) $ 189.17 1.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625063 1.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651348 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218482 14.69%

ApeCoin Sonrası BAYC NFT’lerinin Satış Hacmi Artıyor

ApeCoin Sonrasi BAYC NFTlerinin Fiyatinda Artiş Yaşaniyor

NFT dünyasına olan ilgi her ne kadar son dönemde ivmesini kaybetmiş olsa da, yeni projeler ile NFT sektörü hâlen büyümeye devam ediyor. Bunun bir örneği olarak sizlerle de paylaştığımız popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club‘ın kendi kripto parasını çıkartacağı haberi, NFT’lere de olumlu yansımış durumda.

ApeCoin Sonrası BAYC NFT'lerinin Hacmi Artıyor

ApeCoin Sonrası BAYC ve MACY NFT’lerinin Satış Hacmi Artıyor

Kısa bir süre önce Bored Ape Yacht Club tarafından Twitter üzerinden duyurulan ApeCoin, yatırımcıları harekete geçirmişe benziyor. Öyle ki son 24 saat içerisinde Mutant Ape Yacht Club NFT’lerinin satış hacmi yüzde 1.340 artarken, Mutant Ape Yacht Club’ın NFT hacmi yüzde 592 arttı. Ek olarak Yuga Labs’in diğer projelerinde de artış yaşandı.

Bir diğer olumlu etki ise taban fiyatlarına etki etti. Öyle taban fiyatlarında ise artış yaşandı. Bored Ape Yacht Club NFT’lerinin satış hacmi yüzde 22 artarak 106 ETH’ye çıktı. Mutant Ape Yacht Club’ın ise satış hacmi yüzde 15 artarak 22 ETH’ye çıktı.

Diğer taraftan artan ticaret miktarı ile birlikte Ethereum ağı da bundan etkilendi ve Ethereum gas ücretince gözle görülür bir artış görüldü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala