bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,897.00 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,575.40 2.49%
bnb
BNB (BNB) $ 582.68 2.46%
solana
Solana (SOL) $ 186.66 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628091 2.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652253 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223934 22.51%

ApeCoin için İşler Pek Yolunda Gitmiyor

ApeCoin için İşler Pek Yolunda Gitmiyor

Hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlerle popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Club‘ın kendi kripto para birimini piyasaya süreceğini paylaşmıştık. Son olarak bugün piyasaya çıkış yapan ApeCoin (APE), yatırımcılarına beklediği performansı ne yazıkki sağlayamadı.

ApeCoin için İşler Pek Yolunda Gitmiyor

ApeCoin Çıktığı Gibi Düşüş Yaşadı

ApeCoin, web3’ün ön saflarında yer alan merkeziyetsiz bir topluluk binasını güçlendirmek için kullanılan bir ERC-20 yönetişim ve yardımcı program token’ı olarak dün tüm Bored Ape Yacht Club takipçilerine duyurulmuştu. Bugün piyasaya 40 dolar seviyesinden çıkış yapan ApeCoin, birden hızlı bir düşüş yaşadı ve 6.4 dolar seviyesine kadar geriledi.

Diğer taraftan popülaritesinin de vermiş olduğu güç ile birlikte piyasa değeri hızlı bir şekilde artan ApeCoin (APE), 2.1 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşmayı başararak CoinMarketCap verilerine göre en büyük 49. kripto para olmayı başardı.

Bu hızlı artış ile birlikte popüler kripto paralardan olan EOS, AAVE ve NEO gibi birçok altcoin’i geride bırakan APE, haberimizin yazımı itibarıyla 7.72 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala