bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,859.99 2.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,576.62 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 586.06 0.32%
solana
Solana (SOL) $ 189.17 2.42%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624786 1.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.650457 0.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223379 10.07%

APE Coin Ne Olacak? | Bitcoin ve Altcoinler Yükselecek Mi?

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla Kripto Bülten’de bu hafta; Fed’in faiz kararını, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasını ayrıca yine Elon Musk’ın APE Coin’i twitter profil fotoğrafı yapması ile ilgili spekülasyonlarının yanında Orta Afrika Cumhuriyeti’nin BTC benimsemesi konularını ve daha fazlasını sizler için derledik.

Bitcoin ve Altcoinler Yükselecek Mi?

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance, Fransa’da kripto para borsası işletmek için düzenleyiciden gerekli onayı aldı. Bu hamle ile Fransa, Binance’e yeşil ışık yakan ilk büyük Avrupa ülkesi konumuna geldi. Paris Blockchain Week ile başlayan iyi ilişkiler meyvesini vermiş gibi duruyor. Binance CEO’su da paylaşımlarında sık sık Fransa’dan ve gelişmelerden bahsediyordu.

Binance CEO’sunun bir başka paylaşımı ise şu oldu: Davaya küçük bir katkı. Peki dava’dan kastı ne? Yine son günlerde gündemi en çok meşgul eden konulardan bir tanesi olan Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması… Kısa süre önce Tesla CEO’sunun sosyal medya devi Twitter’ı satın aldığını duyurmuştuk. Musk’ın bu hamlesi kripto para topluluğunda oldukça dikkat çekti. Elde edilen son bilgilere göre Binance, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması için 500 milyon dolarlık finansman sağladı. 

Bir yandan Twitter’ı satın almak için uğraşan Elon Musk bir yanda da kripto paralar ile uğraşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içinde Elon Musk Twitter profil fotoğrafını Bored Ape NFT kolajı olarak güncelledi. Bu değişiklik, hem NFT satışlarına hem de Apecoin’e yaradı. Apecoin çok kısa bir süre içinde %21 yükseliş yaşadı ancak Elon Musk rahat durmadı ve Değiştirilemez Token’ın kendisine göre Değiştirilebilir olduğunu tweetledi. Bu gelişmenin ardından Apecoin tekrar düşüşe geçti ve kısa sürede kazançlarını sildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala