bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,241.21 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.60 0.57%
bnb
BNB (BNB) $ 559.49 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 145.51 4.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502213 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46887 4.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15277 2.64%

Anthony Scaramucci’den Ethereum (ETH) Açıklaması

scara

Beyaz Saray eski iletişim direktörü Anthony Scaramucci, Ethereum (ETH) hakkında önemli ifadeler kullandı. Scaramucci en büyük ikinci kripto para ile ilgili görüşü sorulduğunda, Ethereum’u sevdiğini kaydetti.

CNBC’de katıldığı programda söz alan Scaramucci, daha çok Bitcoin (BTC) ile ilgilenmesinden ötürü, Ethereum’a gerekli ilgiyi gösteremediğini söyledi.

Programın sunucusu Andrew Sorkin, NFT’lerin temelini Ethereum’un oluşturduğunu dile getirerek, bu nedenle önümüzdeki dönemlerde Ethereum’un çok daha önemli olabileceğini söyledi.

Scaramucci’nin de görüşleri benzer nitelikler taşıyor. Scaramucci, Ethereum’un büyük bir pazar olduğunu, iyi bir temele sahip olduğunu ve daha da büyüyeceğini belirtti.

Ethereum hakkında bazı olumlu görüşler söz konusu olsa da, yine de varlığa olan ilginin kurumsal boyutta düşük olduğunu ifade edebiliriz. Her ne kadar Ethereum’a ilgi gösteren kurumsal şirketler olsa da, Bitcoin’e gösterilen ilginin yanında son derece yetersiz kalıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala