bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,536.29 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.62 1.15%
bnb
BNB (BNB) $ 613.17 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 148.28 3.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527383 1.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472254 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151832 2.09%

Anthony Scaramucci, Kripto Piyasasını Değerlendirdi

anthony scaramucci kripto piyasasini degerlendirdi

Kripto para piyasası hakkında konuşan, açıklamalarda bulunan yetkililerin ve uzmanların söyledikleri piyasanın daha çok insana ulaşması açısından önem arz ediyor. Kripto para dünyasını yakından takip eden bir iş insanı olan Anthony Scaramucci, kripto piyasasını değerlendirdi.

Scaramucci, Kripto Piyasasının Geleceği İçin İyimser Bir Bakış Açısına Sahip 

SkyBridge Capital’in kurucusu ve yönetici ortağı Anthony Scaramucci, CNBC ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. Scaramucci, kripto piyasalarının geleceği için iyimser bir bakış açısına sahip olduğunu dile getirdi. Scaramucci, yatırımcılara mevcut ortamı görmeleri gerektiğini, sabırlı kalmalarını ve uzun vadeli yatırım yapmalarını tavsiye etti.

anthony scaramucci kripto piyasasini degerlendirdi 1 1

Anthony Scaramucci, piyasadaki iyimserliğinin nedenleri olarak, düşen enflasyon, önemli iş ortaklıkları ve makro göstergeleri iyileştiren Etherum Merge’ü işaret etti.

Kripto piyasası için olumlu bir bakış açısına sahip olan Scaramucci, yatırımcılara kötü haberlere dikkat etmeleri gerektiğini belirtiyor.

Ayrıca Scaramucci, Bitcoin’in önümüzdeki altı yıl içinde benzeri görülmemiş bir yükseliş yaşayacağını düşündüğünü aktardı. Scaramucci, konuya ilişkin şunları söyledi:

Bence yatırımcılara göndermeye çalıştığım mesaj bu; sadece rahatlayın, önümüzdeki 12 ila 24 ay içinde BTC, ETH, ALGO ve Solana (SOL) için oldukça iyimser bir senaryo görüyoruz.

Scaramucci, şirketinin Ethereum rakibi Algorand’da da bir pozisyonu olduğundan bahsetti, ancak en önemli iki pozisyonun hala BTC ve ETH’de olduğunun altını çizdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala