bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,858.65 1.06%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,175.83 0.29%
bnb
BNB (BNB) $ 593.68 3.11%
solana
Solana (SOL) $ 152.19 0.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533008 1.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.509992 2.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158351 1.26%

Ant Group, Blockchain Teknolojisine Odaklanıyor

ant group blockchain teknolojisine odaklaniyorfg

Birçok şirket hızla gelişen Blockchain teknolojisini benimsemek için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak çıkan haberlere göre; Jack Ma tarafından kurulan Ant Group, şirketin finansal hizmetler mücadelesi olarak Blockchain ürünlerine odaklanıyor.

Ant Group, Blockchain’e Teknolojisine İlgi Duyuyor

Çinli milyarder Jack Ma tarafından kurulan Ant Group, finansal hizmetlerini etkileyen devam eden düzenleyici baskının ortasında Blockchain alanına girerek iş uyumunu değiştiriyor. Ant Group Digital Technologies, yeni ürün grubu altında, Blockchain sistemlerinin depolama maliyetlerini düşürmek için Letus veya Log-structed Efficient Trusted Universal Storage’ı piyasaya sürdü.

ant group blockchain teknolojisine odaklaniyorrt

AntChain’in teknik direktörü Yan Ying, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Letus, depolama verimini 15 kat artırabilir, gecikmeyi yüzde 90 azaltabilir ve disk bant genişliğinden ve alan kullanımından yüzde 95 ve yüzde 60 tasarruf edebilir.

Son olarak belirtmek gerekirse Ant Group’un Dijital Teknoloji İş Grubu başkanı Geoff Jiang, şirketin ekonomiye hizmet etmek için endüstriyel iş birliğini geliştirmek için teknoloji alanına daha fazla girmeye odaklandığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala