bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,784.97 1.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.61 1.64%
bnb
BNB (BNB) $ 585.37 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 188.57 2.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621604 1.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646152 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216259 7.96%

Anonymous, Do Kwon’un Suçlarını Açığa Çıkarmak İstiyor

anonymous do kwonun suclarini aciga cikarmak istiyord

Kısa süre önce kripto para sektöründe oldukça konuşan Terra (LUNA) krizi ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak konu hakkındaki kilit isim olan Terra kurucu ortağı Do Kwon ile ilgili gelişmeler de yaşanıyor.

Anonymous, Do Kwon’u Adalete Teslim Etmek İstiyor

Anoynmous ekibi, Terra kurucu ortağı Do Kwon‘un olabildiğince erken adalet önüne çıkartılması için çalışacaklarını ve Terra’nın çöküşü ile ilgili bütün gizli bilgileri açık edeceklerini vurguladı. Ekip konu hakkında YouTube kanallarında yayınladıkları bir videoda Do Kwon’un 80 milyon dolarlık LUNA ve daha fazlasını içeren “savaş hazinesini” açık edeceklerini vurguladı.

anonymous do kwonun suclarini aciga cikarmak istiyorgd

Anonymous adlı hacker grubu, Do Kwon’u adalete teslim etmek için çalışıyor. Merkezi olmayan uluslararası hacktivist grup, Terra’nın kurucu ortağının mümkün olan en kısa sürede yargılanacağından emin olma sözü verdi. Anonymous, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Do Kwon, eğer dinliyorsan, ne yazık ki verdiğin hasarı tersine çevirmek için yapılabilecek hiçbir şey yok. Bu noktada yapabileceğimiz tek şey sizden hesap sormak ve bir an önce adalete teslim edilmenizi sağlamak.

Hacker grubu, Do Kwon’un kripto sektörüne girmesinden bu yana tüm hareketlerini incelemeye alacağını ve işlediği tüm suçları ifşa edeceğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala