bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,897.12 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.95 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 556.49 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 141.84 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522039 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.485634 3.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152777 0.19%

Ankr, Coinbase Wallet Desteği Ekledi

ankr coinbase wallet destegi ekledit

Kripto odaklı birçok şirket yaptıkları çalışmalar ile gündeme geliyor. Son olarak Web3 altyapı sağlayıcısı Ankr, staking platformuna Coinbase Wallet desteği eklediğini açıkladı.

Ankr’dan Coinbase Wallet Desteği Geldi

Ankr, Coinbase ile yaptığı iş birliğini duyurdu. Söz konusu iş birliğiyle ABD merkezli borsanın cüzdan hizmeti Coinbase Wallet’ı Ankr Staking platformuna bağlamak mümkün olacak. Coinbase Wallet kullanıcıları, Ankr Staking platformunda likit staking yapabilecek. Böylece cüzdanlarında bulunan ve stake ettikleri varlıklar için günlük faiz alarak pasif gelir elde etme imkanı yakalayacak.

ankr coinbase wallet destegi ekledit

Yeni entegrasyondan faydalanmak isteyen masaüstü kullanıcıların, Coinbase Wallet tarayıcı eklentisini Ankr Staking platformuna bağlamaları gerekiyor. Mobil kullanıcılar ise aynı işlemi Coinbase Wallet uygulamasının merkeziyetsiz uygulama (DApp) tarayıcısından gerçekleştirebilecek.

Stake edilen varlıkların takibi hem Ankr Staking panelinden hem de Coinbase Wallet’ın DeFi sekmesinden yapılabilecek.

Ankr Ürün Başkanı Josh Neuroth, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Coinbase Wallet bağlantısı, Ankr Staking için en çok talep edilen özelliklerden biriydi. Bu durum, cüzdanın Web3 ve DeFi alanlarıyla günlük düzeyde etkileşime girme konusunda ne kadar çok kişi tarafından kullanışlı bulunduğunu doğruluyor. Her zaman staker’larımızın memnun olmasını sağlamak ve mümkün olduğunca fazla katılımcıya gelir çözümleri sunmak isteriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala