bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,078.78 0.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,540.45 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 618.67 6.28%
solana
Solana (SOL) $ 185.70 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.631457 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.660097 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214651 2.11%

Animoca Ventures Liderinden Web3 Oyunları Açıklaması

animoca ventures liderinden web3 oyunlari aciklamasi

Son dönemde Web3 şirketleri ön plana çıkmaya devam ediyor. Dünyanın en üretken kripto oyun yatırımcılarından birisi olan Animoca Ventures, ana akım oyun devlerinin öncülük ettiği sektörde bir toparlanmanın olabileceğini düşünüyor.

Animoca Ventures Lideri Web3 Oyunları Geleceği Hakkında Konuştu

Dünyanın en büyük Web3 oyun şirketlerinden birisi olan Animoca Brands’in yatırım kolu olan 100 milyon dolarlık Animoca Ventures fonunun başkanı olan James Ho, kısa zaman önce yaptığı açıklamada, geliştiricileri tarafından çıkarılan token’lerin fiyatındaki yaygın düşüş sebebiyle zarar gören Web3 oyun sektörünün tüm yaşanan kötü hadiselere rağmen, “oyun alanındaki en iyi, en derin emektarlardan bazılarının” ilgisini çektiğini dile getirdi.

animoca ventures liderinden web3 oyunlari aciklamasi 2

FunPlus’ın bir Web3 mobil oyun geliştiricisi olan Xterio’ya yapmış olduğu yatırım, Final Fantasy gibi dev oyun serilerinin geliştiricisi olan Square Enix’in kısa bir zaman önce Blockchain oyunlarına yapmış olduğu yatırım ve Çin merkezli teknoloji devi Tencent’in bir parçası olan ve şu sıralar bir Web3 FPS nişancı oyunu geliştiren isimsiz stüdyo gibi çeşitli örnekler veren Ho, bu alandaki yatırımların yakın zamanda daha da artacağını dile getirdi. Ho açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Konsol üreticileri, milyonlarca kullanıcıya ulaşana kadar free-to-play’i hiç önemsemedi. Şimdi burada gördüğümüz şey, derin bütçeleri olan bazı konsol üreticilerinin inovasyonun zirvesinde kalmak için potansiyel bir fona dahil olmak istemeleri… Ve bu bana göre yakın gelecekte veya çok uzak olmayan bir gelecekte bu alanda bir şeyler inşa etmek istediklerinin bir işareti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala