bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,782.09 2.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.94 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 556.69 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 141.92 1.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519203 3.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478733 2.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1525 0.32%

Animoca Brands Yan Kuruluşu, Yeni Yönetici Arıyor

animoca brands yan kurulusu yeni yonetici ariyor

Web3 şirketi Animoca Brands’in bünyesindeki şirketler genişlemeye devam ediyor. Animoca Brands markasının bir yan kuruluşu olan Darewise Entertainment, değen ilişkileri başkanını arıyor.

Darewise Entertainment Yeni Yönetici Arayışında

Animoca Brands’in yan şirketlerinden birisi olan oyun stüdyosu Darewise Entertainment, değen ilişki başkanı arıyor. Şirket oyna ve kazan bilim kurgu medeniyeti Life Beyond’u geliştirirken ekibine katılmak için bu haftanın başlarında yeni bir iş ilanı yayınladı.

animoca brands yan kurulusu yeni yonetici ariyor 2

Şirketin açmış oldu iş ilanında değen ilişkileri başkanının, kripto alanında oyunun bir elçisi olarak hareket etmesi ve önemli fikir liderleri, topluluklar ve olaylarla ilişki kurması bekleniyor.

Degen ifadesi, CoinGecko’ya göre dejenere’nin kısaltması olarak karşımıza çıkıyor. Degen, tipik olarak bir varlığı değer gördüğü için değil, başkalarının da onlardan sonra katılıp fiyat dalgalanmasına dair spekülasyon yapacağı inancıyla bir varlığı satın alan kişi olarak ifade ediliyor.

Son zamanlarda Web3 alanında genişlemeye devam eden Animoca Brands’in pek çok yan kuruluşu bulunuyor. Bu şirketlerden birisi olan Darewise Entertainment, yeni iş arayışıyla ekibini güçlendirmeyi hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala