bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,486.81 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,191.09 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 604.02 1.09%
solana
Solana (SOL) $ 156.22 3.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549515 2.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.510932 0.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159239 1.29%

Animoca Brands, Metaverse Standartlarını Geliştiriyor

animoca brands metaverse standartlari gelistiriyor

Kısa bir süre önce büyük şirketlerden önemli üst düzey yöneticileri işe alan Blockchain yazılım şirketi Animoca Brands, metaverse standartlarını geliştirmek için yeni bir DAO başlattı.

Animoca Brands Metaverse İçin Yeni DAO Başlattı

İnternetin yeni yinelemesi olarak ifade edilen web3 alanında faaliyet gösteren şirketlerden oluşan bir ittifak, web3 için yeni bir merkezi olmayan otonom organizasyon (DAO) başlattı. Başlatılan bu yeni ortaklık içinde Animoca Brands ile Alien Worlds, Dapper Labs, Decentraland, Star Atlas ve The Sandbox yer alıyor. Animoca Brands ile halihazırda bağlantılı olan web3 projelerine ek olarak ittifak DAO çerçeve geliştiricisi Wivity, sanal gerçeklik ve oyun geliştiricisi Space ve Blockchain oyun şirketi Upland’ı içeriyor.

animoca brands metaverse standartlari gelistiriyor 2

Şirketlerin yeni Blockchain tabanlı organizasyon duyurusu, Metaverse Standards Forum olarak bilinen başka bir metaverse “ittifakının” duyurusunun hemen sonrasında geldi. Bu grubun kurucuları arasında ise Microsoft, Meta (eski adıyla Facebook), Alibaba ve Sony yer alıyor. Grup tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Bireysel platformların birbirine bağlı olduğu ve tamamen birlikte çalışabilir olduğu, duvarları kısıtlamayan bir metaverse inşasına inanıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala