bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

Animoca Brands Kurucusundan Metaverse Değerlendirmesi

animoca brands kurucusundan metaverse degerlendirmesi

Dijital oyun alanında lider şirketlerden birisi olan Animoca Brands Corp’un kurucu ortağı Yat Siu, Blockchain ve metaverse alanında düşüncelerini dile getirdi. Siu, metaverse raporlarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Animoca Brands Kurucusuna Göre Metaverse Alanında Durumlar Gayet İyi

Animoca Brands Corp.’un kurucu ortağı Yat Siu, Blockchain temelli sanal bir dünya olan Sandbox’ın, platformda günde sadece 500 aktif kullanıcısı olduğuna dair raporlara rağmen metaverse alanının gayet iyi bir şekilde ilerlediğini belirtti.

Sandbox’ın bu kadar düşük bir kullanıcı sayısına rağmen 4 milyar doların üzerinde bir değerleme ile fon toplayacak olması öncesinde Siu’nun bu yorumları daha önemli bir hal alıyor.

animoca brands kurucusundan metaverse degerlendirmesi 2

Konu hakkında açıklama yapan Siu, Sandbox verilerine bakmayı “Wall Street’te ticaret yapan kaç kişinin Amerikan nüfusunun büyüklüğü kadar olduğuna” bakmakla aynı olduğunu belirtti.

Siu ayrıca Sandbox’ın aylık 200.000’in üzerinde aktif kullanıcı sayısına sahip olduğunu belirtti. Siu ayrıca, “Sandbox’taki her toprak sahibinin yarım milyon ile 2 milyon dolar arasındaki bir cüzdanı bulunuyor.” dedi. Son olarak Siu açıklamasında Meta’nın metaverse alanındaki yatırımlarının yeterli görmediğini de belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala