bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,693.87 0.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,253.61 2.07%
bnb
BNB (BNB) $ 604.89 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 158.04 1.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549165 0.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.506944 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16202 2.14%

Animoca Brands, Avustralya Dijital Pazarlama Ajansından Hisse Satın Aldı

animoca brands avustralya dijital pazarlama ajansindan hisse satin aldi 2

Avustralya merkezli bir metaverse ve NFT girişimi Animoca Brands, yeni gelişmeler ile sık sık gündeme gelmeye başladı. Bu kez Animoca Brands, Avustralya dijital pazarlama ajansı Be Media’nın önemli bir hissesini satın aldı.

Animoca Brands, Be Media’dan Hisse Satın Aldı

Geçtiğimiz günlerde Animoca Brands, yeni Blockchain tabanlı oyunların geliştirilmesi için Fransa merkezli video oyun stüdyosu Eden Games’i satın aldığını duyurmuştu. Animoca Brands, bu satın alma işlemlerine bir yenisi daha ekledi. Animoca Brands, Avustralya dijital pazarlama ajansı Be Media’dan hisse satın aldı.

shift4 kripto bagis sirketi the giving blocku satin aldi 840x475 1

Be Media, Animoca’nın NFT’ler gibi çeşitli Blockchain odaklı girişimleriyle ilgili olarak en iyi Avustralyalı markalarla ortaklıklar aramak ve bir Metaverse başlatmakla görevlendirilecek.

Be Media’nın kurucusu ve CEO’su Jordan Fogarty satın alma işlemi ile ilgili olarak şunları söyledi:

Dışarıda pek çok marka web3’te bir şeyler yapmaları gerektiğini söylüyor, ama nasıl ve çok yeni olduğu için beceri ve deneyime sahip çok sayıda servis sağlayıcı yok.

Son olarak belirtmek gerekirse Be Media’ya yapılan yatırım, Animoca’nın oyun firmaları Blowfish Studios ve Grease Monkey Games’i içeren diğer iki Avustralya yatırımına da katkıda bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala