bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,357.85 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,550.35 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 618.74 5.25%
solana
Solana (SOL) $ 187.86 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.637794 2.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.66432 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217585 1.15%

Animoca Brands, 75 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

animoca brands 75 milyon dolarlik yatirim aldi

Kripto sektörünün gelişmesi ile beraber bu alana yapılan yatırımlar da artış göstermeye başladı. Son olarak elde edilen bilgilere göre; Hong Kong merkezli bir oyun yazılımı ve risk sermayesi şirketi olan Animoca Brands, 75 milyon dolarlık yatırım aldığını duyurdu.

Animoca Brands’a 75 Milyon Dolarlık Yatırım

Metaverse ve NFT oyunlarının büyük bir destekçisi olan Animoca Brands, bugün 5.9 milyar dolarlık bir değerlemeyle 75 milyon dolar topladığını duyurdu. Bunun yanında Şirket, Dapper Labs, NBA Top Shots, OpenSea ve Axie Infinity Developer Sky Mavis dahil olmak üzere bir dizi önde gelen Web3 şirketine yatırım yaptı.

animoca brands 75 milyon dolarlik yatirim aldi 1

Yatırımcılar arasında Liberty City Ventures, Kingsway Capital, Alpha Wave Ventures, 10T, SG Spring Limited Partnership Fund, Generation Highway Ltd, Cosmic Summit Investments Limited ve diğerleri yer aldı. Liberty City Ventures, Ocak ayında turu yönetmişti.

Liberty City Ventures’ın yönetici ortağı Emil Woods yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

Önümüzdeki on yılda insanlık, varlıkların blok zincirine dayalı dijital mülkiyetinin günlük yaşamın sayısız yönüne getireceği oyunun kurallarını değiştiren gücü keşfedecek ve benimseyecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala