bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,980.87 0.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,061.32 0.24%
bnb
BNB (BNB) $ 548.62 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 136.64 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498083 1.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453974 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 3.56%

Animoca Brands, 2 Milyar Dolarlık Metaverse Fonu Başlatacak

animoca brands 2 milyar dolarlik

Metaverse kavramı hemen hemen her gün hızlı bir şekilde gelişme kaydetmeye devam ediyor. Bu gelişmeler beraberinde metaverse ile ilgili olarak çalışmalar yapmaya sevk ediyor. Son olarak bu çalışmalardan biri Animoca Brands‘dan geldi. Animoca Brands‘ın firmanın kurucu ortağı Yat Siu yaptığı bir açıklamada NFT ve oyun yatırımcısı Animoca Brands’ın metaverse işlerine yatırım yapmak için 2 milyar dolar değerinde bir fon kurmayı planladığını açıkladı.

Animoca Brands’dan 2 Milyar Dolarlık Metaverse Fonu

Animoca Brands, ilk yatırımını gelecek yıl yapmayı planlayan Animoca Capital adlı yeni fonunu açıklayacak. Söz konusu fonun odak noktası “dijital mülkiyet haklarıyla ilgili her şey“.

animoca brands 2 milyar dolarlik metaverse fonu baslatacakrt

Son olarak belirtmek gerekirse Animoca Brands, NFT, Blockchain oyunları ve metaverse ile ilgili şirketlerin önde gelen yatırımcılarından biri olmuştur ve Singapur’un devlet yatırım fonu Temasek gibi şirketler tarafından desteklenmektedir. Animoca’nın metaverse yatırımları arasında muhtemelen en öne çıkan, kullanıcıların NFT’ler biçiminde varlıklar oluşturduğu, sahip olduğu, takas ettiği veya kazandığı çevrimiçi çok oyunculu bir oyun olan The Sandbox.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala