bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,356.78 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,208.84 0.62%
bnb
BNB (BNB) $ 608.27 1.98%
solana
Solana (SOL) $ 156.74 1.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553056 1.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504024 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160711 0.24%

Ancient8, GameFi Altyapısını Hızlandırmak için Yatırım Alıyor

ancient8 gamefi altyapisini hizlandirmak icin yatirim aliyorfd

Son dönemde oyna kazan oyunları oldukça popüler olmaya başladı. Vietnam merkezli oyun loncası Ancient8‘de GameFi altyapısının gelişimini hızlandırmak için 6 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı.

Ancient8, GameFi Altyapısı için 6 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

The Block tarafından elde edilen bilgilere göre; Antik8 adlı Vietnam merkezli bir Blockchain oyun loncası, bazı potansiyel yatırımcıların anlaşmadan geri çekildiklerini gören daha zorlu bir kaynak yaratma ortamına rağmen turu kapattı.

ancient8 gamefi altyapisini hizlandirmak icin yatirim aliyorfs

Antik8, bugün yapılan açıklamaya göre; Makers Fund ve C Ventures liderliğindeki özel bir token satışından 6 milyon dolar topladı. Söz konusu finansman turuna Pantera Capital, 6th Man Ventures, IOSG Ventures, Folius Ventures, Morningstar Ventures, Th3ia Capital, Sky9 Capital ve Play Ventures dahil olmak üzere yeni yatırımcılarda katıldı. 

Antik8’in kurucu ortağı Howard Xu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ürün tekliflerimizi genişletmeye, daha yenilikçi projeler ve oyunlarla ortak olmaya ve etkimizi büyütmeye ve geniş bir küresel topluluğa ulaşmaya devam edeceğiz. İlk yerli nesil metaverse vatandaşlarının yetiştiricileri olarak, ana akım GameFi’nin benimsenmesini sağlayacak temel altyapıyı inşa etmekten heyecan duyuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala