bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,981.14 1.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.50 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 559.23 0.05%
solana
Solana (SOL) $ 143.13 0.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517484 3.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482114 2.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153601 1.12%

Analizlere göre Bitcoin’in (BTC) ‘köpüğü temizlendi’

BTC bitcoin kripto

Analizlere göre Bitcoin (BTC) fiyatı bu ay 44 bin dolara ulaştıktan sonra “soğumaya ihtiyaç duydu” ve 40 bin dolara yaklaştıktan sonra şimdi koşullar yeniden iyileşiyor. Piyasadan alınan veriler, yukarı yönlü ivmenin devam edebileceğine işaret ediyor.

İstatistik sağlayıcısı Look Into Bitcoin’in kurucusu Philip Swift, sosyal medya platformu X’teki (eski adıyla Twitter) bir gönderide, BTC’de kâr satışlarının arttığına dikkati çekti.

Swift, bazı HODL’cilerin (Bitcoin biriktirenler) son alımıyla birlikte yükselişin önceki zirvelerine yeniden döndüğünü söyledi. Swift’in ‘Value Days Destroyed/VDD (Yok edilen değer günleri) ‘ analizinde aşırı ısınmış piyasaları tespit etmenin bir yolu olarak kısa vadeli harcama davranışını yıllık ortalamayla karşılaştırılıyor.

‘Yok edilen değer günleri’ analizine göre, burada piyasadaki köpük temizleniyor.

Kısa vadeli Bitcoin alımları etkiledi

Bitcoin haber yazımı itibarıyla önceki işlem seansından bu yana 58 dolara karşılık yüzde 0,13 düşüşle 42.931 seviyesinde işlem gördü. Lider kripto 11 Aralık Pazartesi gününden itibaren yaklaşık 48 saatliğine bu seviyelerden uzaklaşmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala