bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,198.47 1.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.36 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 618.73 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 148.56 0.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532623 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478104 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153997 0.93%

Amerika’nın En Büyük Bankaları, Dijital Cüzdan Başlatacak

amerikanin en buyuk bankalari dijital cuzdan baslatacakerfg

Kripto para sektörü birçok ülkede benimsenmeye başlamış durumda. Geleneksel bankacılıkta kripto para sektörünün hızına yetişmek için çalışmalarını arttırdı. Çıkan son haberlere göre; Amerika’nın en büyük bankaları, PayPal ve Apple Pay’e rakip olmak için dijital cüzdan başlatacak.

Amerika’nın En Büyük Bankalarından Dijital Cüzdan Hamlesi

Dünyanın dört bir yanındaki finansal kurumlar ve kuruluşlar, Blockchain ve kripto para birimleri gibi operasyonlarını iyileştirmek için yenilikçi yollar ararken , birkaç bankacılık devi dijital bir cüzdan başlatmak için para transferi hizmeti Zelle’den yardım istedi.

vaeefamerikanin en buyuk bankalari dijital cuzdan baslatacak

Bununla beraber JPMorgan, Bank of America, Wells Fargo, Capital One Financial, US Bancorp, PNC Finansal Hizmetler Grubu ve Truist Financial, söz konusu dijital cüzdanı 2023’ün ikinci yarısında piyasaya sürmeyi planlıyor.

Dijital cüzdan, diğer hizmetlerde olduğu gibi kullanıcıların kart numaralarını girmelerini gerektirmeyecek. Aynı zamanda bankaların beklediği gibi, itibarına mal olabilecek dolandırıcılık ve ödeme reddi riskini azaltacak. Ayrıca, cüzdan 150 milyon banka ve kredi kartını destekleyecek ve ödemelerini düzenli yapan, son yıllarda kartlarını çevrimiçi kullanan ve bir telefon numarası ve bir e-posta adresi vermiş olan ABD’li tüketicilere odaklanacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala