bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,875.99 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.20 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 584.21 1.60%
solana
Solana (SOL) $ 189.17 1.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625063 1.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651348 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218482 14.69%

Amerikalıların Çoğunun Kripto Para Hakkında Görüşleri Belli Oldu

amerikalilarin cogunun kripto para hakkinda gorusleri belli oldu

YouGov tarafından yapılan bir anket Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan vatandaşların kripto para birimlerine olan bakışlarını ortaya koydu. Anket sonuçlarına göre Amerikalıların çoğu kripto para birimlerini güvensiz olarak görüyor.

ABD Vatandaşlarından Kripto Para Yorumu

Amerika Birleşik Devletleri genelinde yapılan bir ankette, Amerikalıların çoğu kripto para birimini güvenli olmayan bir finansal yatırım olarak görüyor. Ankete katılan vatandaşların yüzde 55’i kripto para birimlerini güvensiz bulduğunu ve sadece yüzde 18’inin güvenli olarak tanımladığını gösterdi.

amerikalilarin cogunun kripto para hakkinda gorusleri belli oldu 2

Ayrıca hali hazırda kripto para birimlerine sahip olanlar bile, kripto para birimini henüz satın almamış olanlar kadar güvensiz olarak görüyor. Sonuçlara göre ayrıca pek çok Amerikalının, ABD hükümetinin kripto düzenlemesini hızlandırmasını istediğini gösteriyor. Demokratların yüzde 55’i ve Cumhuriyetçilerin yüzde 50’si dahil olmak üzere toplamda yüzde 46’sı düzenlemeleri desteklediğini gösteriyor.

Bununla birlikte YouGov anketinden elde edilen sonuçlar, pek çok Amerikalının kripto para birimi yatırımlarıyla ilişkili riskleri anladığını, ancak aynı zamanda artan hükümet düzenlemesinin yürürlüğe girmesi koşuluyla sektördeki gelişme potansiyelini de kabul ettiğini gösteriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala