bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,739.88 0.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,244.77 1.70%
bnb
BNB (BNB) $ 605.47 0.36%
solana
Solana (SOL) $ 157.17 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.547438 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502532 1.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.163062 2.56%

Amerika, Kripto Varlık Dostu Bir Senatöre Daha Sahip Olabilir

arizona senatosu kripto varlik dostu senatore sahip olabilir

Arizona’nın Cumhuriyetçi adaylardan biri olan Blake Masters, 1 milyon doların üzerinde Bitcoin’e sahip. Bu bilgi yakın tarihli bir dosya ile ortaya çıktı. Yani, Amerika’nın, yeni bir kripto varlık dostu senatöre daha sahip olabilme ihtimali var. Ayrıca milyarder Peter Thiel’in yakın bir müttefiki olan Masters, kısa süre önce ABD hükümetinin Bitcoin’i stratejik bir rezerv varlığı olarak satın alması gerektiğini önermişti.

Kripto dostu bu davranışlar ile göze çarpan 34 yaşındaki teknoloji yöneticisinin, Bitcoin dışında Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Zcash ve diğerleri de dahil olmak üzere çok sayıda altcoin var. Ayrıca elinde altın ve gümüş de tutuyor.

Masters, aynı zamanda potansiyel çıkar çatışmalarını önlemek için Amerikalı milletvekillerinin bireysel hisse senedi ticaretini yasaklamasına destekledi.

arizona senatosu kripto varlik dostu senatore sahip olabilir

Kripto Varlık Dostu Diğer Politikacılar      

Kripto dostu senatörler arasında gösterilebilecek Senatör Cynthia Lummis, 100.000 dolara kadar yeni bir Bitcoin aldığını açıklamıştı. Wyoming’in eski devlet saymanı, Amerikan milletvekilleri arasında en sesli kripto varlık savunucularından biriydi. Yakın zamanda Demokrat Parti’den ayrılan ve Forward Party PAC’ı başlatan eski başkan adayı Andrew Yang yakın zamanda paylaştığı bir paylaşımda kendisini Bitcoin’in büyük bir savunucusu olarak tanımladı:

Genel olarak Bitcoin ve kripto para birimlerinin büyük savunucusu ve enflasyon modelini varsaymak yerine işler daha verimli hale geldikçe fiat fiyatlarının olması gerektiği gibi düşmesine izin vermek istiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala