bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,183.66 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.10 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 544.17 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 139.02 3.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488548 1.54%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444287 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147857 0.24%

AMC Mobil Uygulamasına Dogecoin ve Shiba Inu Eklendi

amc mobil uygulamasina dogecoin ve shiba inu eklendi

Sinema salonu devi AMC mobil uygulamasına Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) ödeme seçeneklerini ekledi. Kullanıcılar sinema biletlerini satın almak için bu kripto para birimlerini kullanabilecek. Amerika merkezli büyük sinema salonu zinciri olan AMC geçtiğimiz günlerde internet sitesine Dogecoin ve Shiba Inu ödeme yöntemlerini internet sitesine ödeme yöntemi seçeneği olarak eklemişti. AMC cephesinde son olarak yeni bir gelişme daha yaşandı.

AMC Mobil Uygulamasına Yeni Ödeme Seçenekleri Ekledi

2021 yılının başlarında kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak ekleyeceğinin sinyalini veren ve bu anlamda çalışmalar yürüten AMC yeni bir adım attı. Geçtiğimiz günlerde internet sitesi üzerinden Dogecoin ve Shiba Inu ile ödeme kabul etmeye başlayan şirket artık mobil uygulama üzerinden de bu kripto para birimleriyle ödeme imkânı sunuyor.

amc mobil uygulaması

Dünyanın en büyük sinema salonu işletmesi olan AMC’nin kripto para birimleri ile ödeme seçeneğine yeşil ışık yakması AMC müşterileri tarafından da kısa süre içinde benimsenmişti. Konu hakkında açıklama yapan AMC Ceo’su Adam Aron, mobil uygulama üzerinden Dogecoin ve Shiba Inu ile ödeme seçeneğinin şu anda sadece ABD için geçerli olduğunu ve bu yeni ödeme seçenekleri için kendisinin Bitpay kullandığını belirtti. Kullanıcılar ayrıca AMC’nin mobil uygulaması üzerinden eski moda ödeme yöntemlerini kullanarak sinema bileti alabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala