bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,014.42 2.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,198.00 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 599.99 0.80%
solana
Solana (SOL) $ 153.67 2.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527753 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479361 6.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155392 3.22%

Amber Group Kurucu Ortağı Hayatını Kaybetti

amber group kurucu ortagi hayatini kaybetti

Hong Kong merkezli bir kripto şirketi olan Amber Group’un kurucu ortağı hayatını kaybetti. Daha önce Goldman Sachs ve Morgan Stanley’de çalışan başarılı yönetici Tiantian Kullander, yaşamını yitirdi.

Amber Group’un Acı Günü

Amber Group’un kurucu ortağı Tiantian Kullander hayatını kaybetti. Amber Group tarafından yapılan açıklama Kullander’in uykusunda vefat ettiği açıklandı.

TT olarak bilinen Kullander, 2017 yılında Amber Group’un kurulmasına ve son fon artışında yaklaşık 3 milyar dolar değerinde büyük bir kripto piyasası yapısına dönüşmesinde önemli bir rol oynamıştı. Amber Group’un çoğu kurucu ortağında olduğu gibi Kullander’in de ticaret deneyimi bulunuyordu. Başarılı yönetici Amber Group kuruluşundan önce Goldman Sachs ve Morgan Stanley’de görev almıştı.

amber group kurucu ortagi hayatini kaybetti 2

Amber Group tarafından yapılan açıklamada, “Şirketin büyümesinin her aşamasında kalbini ve ruhunu ortaya koyan Tiantian Kullander, zekâsı, cömertliği, alçak gönüllülüğü, çalışkanlığı ve yaratıcılığıyla da örnek bir kişilik” olduğu belirtildi.

Açıklamada ayrıca Tiantian Kullander’in e-spor organizasyonu Fnatic’in yönetim kurulunda yer aldığı ve KeeperDAO’yu kurduğu belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala