bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,068.04 2.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,573.39 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 583.43 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 186.35 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621996 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.653156 2.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216051 14.67%

Amber Group, İşten Çıkarma Raporlarına Açıklık Getirdi

amber group isten cikarma raporlarina aciklama yapti

Kısa bir süre önce önemli bir kurucu yöneticisini kaybeden kripto şirketi Amber Group, işten çıkarma raporları ardından açıklama yaptı. Amber Group, raporlara göre açıklananın üstünde çalışanı işten çıkardı. 

Amber Group İşlerin Yolunda Olduğunu Açıkladı

Dijital varlık platformu olan Amber Group, şirketin personelini işten çıkardığına dair raporların ardından müşterilerine ve paydaşlarına şirkette “işlerin her zamanki gibi” devam ettiğini belirtti. 

Wu Blockchain’in haberine göre, Hong Kong merkezli firma son işten çıkarma turunda “yüzlerce” çalışanını işten çıkardı. Şirket ayrıca ayı piyasasını sebep olarak göstererek, Eylül 2022 döneminde de iş gücünün yüzde 10’unu azaltmıştı. 

amber group isten cikarma raporlarina aciklama yapti 2

Amber Group tarafından yapılan açıklamada, “Piyasa döngülerine göre, iş stratejilerimizi ürün tekliflerimizi ve sonuç olarak dahili ekiplerimizi ve işlevlerimizi sürekli olarak ayarlamalı ve değiştirmeliyiz.” denildi.

Çince sosyal medya gönderileri, eski çalışanların işten çıkarmaların ardından üzerinde anlaşmaya varılan tazminatı almadığı paylaşımları bulunuyor ve bu da endişeleri artırıyor. Paylaşımlarda çalışanlar ayrıca, CEO Michael Wu da dahil olmak üzere üst yönetimle iletişim kurmakta güçlük çektiklerini dile getiriyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala