bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,457.81 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,211.29 0.60%
bnb
BNB (BNB) $ 609.42 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.54 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.553561 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503929 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160694 0.26%

Amazon Managed Blockchain, Artık Ethereum Ağını Destekliyor

amazon managed blockchain artik ethereum agini destekliyor

E-ticaret devi Amazon, Ethereum blokzincirini desteklediğini açıkladı.

Amazon tarafından yapılan açıklamada, şirket tarafından yönetilen blokzinciri olan Amazon Managed Blockchain’in Ethereum ağını desteklediği duyuruldu. Böylece Amazon Web Services kullanıcıları, Ethereum node’ları oluşturabilecek ve Ethereum ana ağına bağlanabilecek. Amazon Managed Blockchain ayrıca, kurumsal uygulamalar için tasarlanan bir Ethereum fork’u olan Hyperledger’ı da destekliyor.

Kullanıcılar bundan böyle Amazon Managed Blockchain aracılığıyla güvenli ağ bağlantısı, Ethereum API’leri ile ağa güvenli erişim, aktarım sırasında şifreleme ve Ethereum ağına hızlı ve güvenli senkronizasyon gibi özelliklerden yararlanabilecekler.

Etherscan verilerine göre, Ethereum üzerinde 8.300’den fazla Ethereum node’u bulunuyor. İşlemleri kontrol eden node’ların artması, güvenliği artıran bir faktör olarak değerlendiriliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala