bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Amazon, FTX Mini Dizisi Üzerinde Çalışıyor

amazon ftx mini dizisi uzerinde calisiyor

Bir zamanlar dünyanın en büyük üçüncü kripto para borsası olan FTX, geçtiğimiz haftalarda iflas başvurusunda bulunmuştu. Sam Bankman-Fried’in FTX imparatorluğunun mini dizisini çekmek için Apple, Amazon ve Netflix gibi video akış platformları birbirleriyle yarışıyor.

Amazon FTX Mini Dizisine Yeşil Işık Yaktı

Kripto para borsası FTX’in çöküşünün etkileri henüz tam olarak görülmemiş olsa da, Amazon iflas etmiş kripto para borsası ve eski yöneticisi Sam Bankman-Fried’i konu alan bir mini dizi projesi üzerinde çalışıyor.

Marvel evreninden aşina olduğumuz Anthony ve Joe Russo’nun AGBO yapım şirketinin yapımını üstlendiği projede Russo kardeşler birkaç bölümü yönetmeyi düşünüyor.

Kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre Amazon’un FTX mini dizisi, Sam Bankman-Fried’in kripto imparatorluğunu kurmasıyla başlayacak. FTX’i nasıl büyüttüğünü ve sonrasında FTX’in büyük çöküşünü işleyecek olan dizide, Sam Bankman-Fried’i kimin canlandıracağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

amazon ftx mini dizisi uzerinde calisiyor 2

Konu hakkında açıklama yapan Amazon Studios CEO’su Jennifer Salke, Russo kardeşler ve Dave Weil’ın bu çok yönlü hikâyeyi küresel Prime Video izleyicilerle buluşturacaklarını belirtti. Russo kardeşler açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Ünlüler, siyaset, akademi, teknoloji, suç ve modern finansın geleceği izleyiciler tarafından merak ediliyor. Her şeyin merkezinde, karmaşık ve potansiyel olarak tehlikeli motivasyonları olan son derece gizemli bir figür oturuyor. Nedenini anlamak istiyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala