bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,063.16 0.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.33 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 560.39 0.61%
solana
Solana (SOL) $ 143.97 0.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515149 3.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496481 7.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155457 1.21%

Amazon, DeFi Konusunda Bilgi Sahibi Olan Bir Çalışan Arıyor

amazon btch

Amazon, blockchain teknolojisini bulut hizmetlerine entegre edebilmek için bir Ürün Müdürü ilanı açtı.

Amazon’un yayınladığı Ürün Müdürü ilanında önemli bir ayrıntı göze çarpıyor. Şirket DeFi konusunda deneyime sahip bir “Blockchain Ürün Müdürü” aradığını belirtiyor.

Blockchain Ürün Müdürü

Amazon bir kripto uzmanını işe almak istiyor. Şirket bugün Seattle’daki blockchain birimi Amazon Managed Blockchain’e (AMB) Ürün Müdür iş ilanı açtı. Şirket ayrıca adayları “dönüşümsel bir alanda müşteri başarısını artırmaya” davet ediyor.

İşe alınacak olan kişi blockchain teknolojisini ve kullanım durumlarını entegre ederek Amazon Web Service’i (AWS) geliştirmekten sorumlu olacak.

Açıklama ayrıca şirketin “blok zinciri, dağıtılmış sistemler ve bulut ölçekli yazılım konusunda tutkulu” birini nasıl aradığını da detaylandırıyor. Yeterli deneyim ve eğitim niteliklerinin yanı sıra, “Blockchain çerçeveleri, teknolojisi ve Ethereum ve Hyperledger dahil olmak üzere uygulamalarla ilgili deneyim” de şirketin beklentileri arasında yer alıyor. Ayrıca ideal adayın “blok zinciri alanında ve özellikle DeFi veya Geleneksel Finansal Hizmetlerde ürünler veya yenilikler sunma deneyimine sahip olacağını” da belirtiliyor.

Mart ayında AMB, EVM tabanlı uygulamaların bulut platformunda çalışmasına izin vermek için Ethereum’a destek ekledi. Ayrıca, Ethereum ağı üzerindeki genel düğümlerle senkronizasyonu da sağladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala