bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,282.22 3.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.43 2.34%
bnb
BNB (BNB) $ 608.09 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 148.70 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530239 3.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477627 5.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152643 4.96%

Amazon Bulut Servisleri İçin Web3 Personeli Arıyor

amazon bulut servisleri icin web3 personeli ariyor

Dünyanın en büyük altyapı sağlayıcılarından birisi olan Amazon, web3 alanında genişlemeye devam ediyor. Kısa bir süre önce Amazon’un popüler servislerinden birisi olan Amazon Web Services, Avalanche ile ortaklık kurduğunu açıklamıştı. Bu yıl içinde NFT projesi de başlatmak isteyen Amazon, web3 alanında büyümesini sürdürmek istiyor.

Amazon, Web3 Personeli Arayışında

E-ticaret devi Amazon, bulut hizmeti olan Amazon Web Services (AWS) için geçtiğimiz haftalarda Avalanche ortaklığını duyurmuştu. Amazon şimdi de AWS hizmeti için web3 alanındaki müşterilerini artırmaya yardımcı olması amacıyla personel ilanı verdi.

amazon bulut servisleri icin web3 personeli ariyor 2

Amazon’un LinkedIn hesabı üzerinden yayımlanan bir ilanda şirketin web3 personeli arayışı içinde olduğu belirtildi. Amazon’un ilanında “AWS’de web3 iş yüklerinin artan şekilde benimsenmesinden sorumlu olan web3 Go-To-Market (GTM) ekibinde çalışmak üzere “Web3 Kıdemli bir GTM Uzmanı” personelinin arandığı belirtildi.

Anonim kaynaklara referans gösterilerek Blockworks, kısa bir süre önce Amazon’un bir NFT pazarı üzerinde çalışmalar yürüttüğünü belirtmişti. Bununla birlikte kısa bir süre önce Amazon’un rakiplerinden birisi olan eBay, satın almış olduğu NFT pazar yeri servisi için web3 personellerini işe almak istediğini açıklamıştı.  

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala