bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,904.00 2.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,581.04 2.27%
bnb
BNB (BNB) $ 587.91 0.46%
solana
Solana (SOL) $ 190.04 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625091 2.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.650654 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.221196 10.74%

Alman Düzenleyicisinden STO Onayı

BaFin Warns Against PlatinCoin

Bitcoin yan zinciri Liquid Network üzerinde çalışan bir STO (security token offering), Almanya Federal Mali Denetleme Kurumu (BaFin) tarafından onay aldı. Lüksemburg merkezli video oyunu yayıncısı Exordium’un EXOeu token’ı böylece dijital varlık piyasası STOKR’da tüm Alman yatırımcılarına açık durumda.

Exordium Cuma günü yaptığı resmi açıklamada, BaFin tarafından bir Bitcoin yan zincirinde yayınlanan bir STO’nun onayını aldığını açıkladı.

Exordium yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Exordium olarak STO için bir başka büyük dönüm noktasını sizlere duyurmaktan heyecan duyuyoruz: EXOeu, BaFin tarafından Alman pazarı için onaylandı ve STOKR’deki teklifimizi hemen geçerli olarak Alman perakende yatırımcılarına sundu.”

EXOeu, yüksek ve istikrarlı işlem hızı ve gizliliği sağlamak için tasarlanmış bir Bitcoin yan zinciri olan Liquid Network üzerinde çalışıyor.

Exordium, bugüne kadar, EXO token ile yaklaşık 7,3 milyon doların üzerinde para topladığını ifade ediyor. 

what is ico

STO ve ICO Yatırımları Artıyor

Her ne kadar geçtiğimiz seneye kıyasla yaygın olmasa da ICO ve STO yatırım turları oldukça yüksek seviyelerde. SEC gibi düzenleyici kurumların etkisine rağmen yeni nesil projeler kendilerini finanse etmek için hâlâ ICO yatırımlarına güveniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala