bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,238.09 2.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,593.20 2.00%
bnb
BNB (BNB) $ 585.61 1.99%
solana
Solana (SOL) $ 187.93 2.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622411 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655717 2.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217181 16.92%

Alman Bankası Bankhaus, Fireblocks ile Anlaştı

filiale des bankhaus lampe archiv der name verschwindet nach der uebernahme einer konkurrierenden bank 1 2

Faaliyetine yeni başlayan kripto şirketi Fireblocks, 267 yıllık Alman bankası Bankhaus von der Heydt tarafından kripto varlıkları saklamak için seçildi.

Bugün yapılan bir basın açıklamasına göre Bankhaus, müşterilerinin dijital varlık ve kripto hizmeti işlemlerini genişletmek için Fireblocks’un saklama teknolojisini, ‘Fireblocks Ağını’ kullanacak.

Bankanın Genel Müdürü Philipp Doppelhammer, konuyla alakalı olarak şunları kaydetti:

“Fireblocks bize varlık ticareti ve saklama arasında geçiş yapmak, varlıkları emanete almak ve hatta hizmet portföyümüzü genişletmek için kredi verme protokolleriyle doğrudan entegrasyon gibi karmaşık operasyonel iş akışları geliştirmek için güvenli ve kullanımı kolay bir platform sağlıyor. Fireblocks ile müşterilerimiz için tek durak noktası olmaya bir adım daha yaklaştık.”

images 11

Bankhaus Kripto İşlemlerini Fireblock İle Genişletiyor

Banka, operasyonel verimliliği ve güvenliği artırmak için dijital varlık saklama çözümünün temel bir bileşeni olarak Fireblocks platformunu ve altyapısını entegre ettiğini söyledi. Banka ek olarak, Fireblocks’un ilgili tüm Blockchain protokollerini, borsaları ve mevcut BT mimarisine API entegrasyonu sağladığını söyledi.

Fireblocks şirketinin kısa süre önce D Serisi finansman turunda 310 milyon dolar topladığını belirtelim. Kripto para saklama platformu Unicorn statüsünü 2 milyar dolarlık bir değerleme ile güvence altına aldı.

Diğer taraftan 1754 yılında açılan ve BaFin tarafından denetlenen Bankhaus von der Heydt, Almanya’da kripto ticareti ve finansal kurumlar için saklama hizmetleri sunan ilk bankalardan biri konumunda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala