bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,351.85 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,569.54 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 610.60 3.81%
solana
Solana (SOL) $ 186.38 0.10%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617905 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645228 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216061 7.60%

Algorand Vakfı, 300 Milyon Dolarlık Fon Başlattı

algorand vakfi 300 milyon dolarlik fon baslatti 1

Merkeziyetsiz finans sektörüne odaklanan Algorand Vakfı, 300 milyon dolarlık bir fon başlattığını açıkladı. Algorand Vakfı; Algorand ve DeFi sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek, sektörde yaşanan gelişmeleri düzenlemek için yeni bir girişim başlattı. 300 milyon dolarlık değerinde olan fon; DeFi Programı olarak adlandırılan programda, Algorand ağında inovasyonu desteklemek için kullanılacak.

Algorand Vakfı geçtiğimiz günlerde Viridis DeFi Programı’nın son ürününün piyasaya sürüldüğünü duyurmuştu. Programın genel amacı Algorand blok zincirini kullanan DeFi protokollerinin yeniliğini desteklemek. Daha genel çerçevede ise; merkezi olmayan borsalara, para piyasalarına ve NFT platformlarına odaklanmak.

AlgoGrant fonunda bütçenin üçte biri, DeFi altyapısının ve dApp’lerin geliştirilmesini için kullanılacak. Ayrıca “SupaGrants” adı altında, zincirler arası köprülerin oluşturulmasını destekleyecek. Bu finansman ile diğer zincirlerden çift yönlü köprüler oluşturmak için protokoller yapılacak.

ALGO En İyi Performans Gösterenler Arasında

algorand vakfi 300 milyon dolarlik fon baslatti 2

Önemli bir nokta ise ALGO‘nun son zamanlarda kripto varlıklar arasında en iyi performans gösterenler arasında yer alması. Geçtiğimiz günlerde yaşanan ani düşüş sırasında fiyatı 1 doların altına gerilemesine rağmen ALGO, bugün erken saatlerde 2.50 dolara yükselmeyi başardı. Hesaplara göre Temmuz ayının ortasından bu zamana kadar yüzde 285’lik bir artış gözlemlendi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala