bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,658.52 3.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,015.00 3.20%
bnb
BNB (BNB) $ 549.76 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 134.35 5.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496456 0.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449353 3.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148348 6.16%

Alchemy, Astar ile Anlaşma Yaptı

alchemy astar ile anlasma yaptiass

Kripto para sektöründe son dönemde birçok ortaklık yapılıyor. bu kez Web3 geliştiricisi Alchemy, Polkadot ağının bir para zinciri olan Astar Network’ü destekleyeceğini söyledi.

Alchemy, Astar ağında Web3 Projeleri Oluşturmasına İzin Verecek

Ethereum Virtual Machine ve WebAssembly gibi yazılımları destekleyen Astar, yeni iş birliğiyle altyapısını güçlendiriyor. Alchemy ve Astar ortaklığıyla, Astar geliştiricilerinin altyapı gereksinimlerinin karşılanması için Alchemy’nin SuperNode adlı altyapısını kullanılacak.

alchemy astar ile anlasma yaptias

API hizmetini Ethereum, Polygon ve Solana gibi Blockchain platformlarında sunan Alchemy ürün başkanı Rob Boyle yapılan anlaşma konusunda şu şekilde açıklama yaptı:

Alchemy altyapısı, geliştiricilerin sonsuz ölçeklenebilirlik, doğruluk ve güvenilirliğe sahip herhangi bir dApp oluşturmasını kolaylaştırıyor. Yarının merkeziyetsiz uygulamalarını güçlendirecek daha iyi bir web3 oluşturma çağını teşvik etmek için Astar ile güçlerimizi birleştirmekten heyecan duyuyoruz.

Alchemy, düğüm uygulama programlama arayüzü (API) hizmetini Ethereum, Polygon ve Solana dahil olmak üzere diğer üç blok zincirinde sunuyor. 0x, Aave, dYdX OpenSea ve Nifty Gateway gibi Ethereum’daki popüler uygulamalar tarafından ölçeklendirme ihtiyaçları için kullanılır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala