bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,009.03 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,576.11 2.11%
bnb
BNB (BNB) $ 585.43 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 190.56 2.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626368 2.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652913 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219446 16.04%

Alameda, Voyager’a 200 Milyon Dolarlık Krediyi Geri Ödeyecek

alameda voyagera 200 milyon dolarlik krediyi geri odeyecekas

Son dönemde birçok kripto şirketleri piyasanın mevcut durumunu gerekçe göstererek iflas bayraklarını çekmişti. Alameda Research, iflasını duyuran kripto kredi ve faiz platformu Voyager Digital‘e 200 milyon dolarlık kredi borcu için geri ödeme yapmaya hazırlanıyor.

Alameda, Voyager’a Kredi Borcu Geri Ödeme Yapmaya Hazırlanıyor

Alameda Research, kısa süre önce kripto bankacılık şirketi Voyager’dan aldığı 200 milyon dolarlık krediyi şirkete geri ödeyecek.

Voyager Digital, New York’taki bir federal iflas mahkemesinden kripto para birimi ticaret şirketi Alameda Research’e verdiği ve büyük ölçüde kripto para biriminde olan bir krediyi çözmek için bir emir istedi.

41 1

Temmuz ayında Alameda, resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde bir paylaşım yapmıştı:

Voyager kredisini iade etmekten ve Voyager için çalıştığında teminatımızı geri almaktan mutluluk duyduğunu gösteriyor.

Hatırlatmak gerekirse Voyager Digital, New York’taki federal iflas mahkemesinden kripto para ticaret şirketi Alameda Research‘e verdiği ve büyük ölçüde kripto para ile verilen kredinin çözüme ulaştırılması için talepte bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala