bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,277.76 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,262.56 2.00%
bnb
BNB (BNB) $ 609.23 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 157.47 1.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.541146 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.494668 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160351 0.25%

Alameda Research Eş CEO’su İstifa Etti

alameda research es ceosu istifa etti

Kripto ticaret firması Alameda Research, kripto para borsası FTX’in kurucusu olan Sam Bankman-Fried tarafından kurulmuştu. Bugün yapılan açıklamaya göre Alameda Research Eş CEO’su Sam Trabucco istifa etti.

Alameda Research Artık Tek Bir CEO’ya Sahip

Sam Bankman-Fried tarafından kurulan şirketlerden birisi olan Alameda Research’ün eş CEO’su Sam Trabucco, görevinden istifa ederek şirkette danışmanlık görevi yürüteceğini açıkladı. Kripto para borsası FTX gibi Alameda Research şirketi de Sam Bankman-Fried tarafından kuruldu. Şirket geniş bir ticaret, başlangıç yatırımları ve piyasa yapımı ağını işletiyor.

Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Sam Trabucco, istifasının ardından Caroline Ellison’un şirketin tek CEO’su olarak görevine devam edeceğini açıkladı. Trabucco açıklamasında, son birkaç ay içerisinde Alameda’daki görevini önemli ölçüde azalttığını ve özel hayatı gibi başka şeylere öncelik vermesi gereken bir yaşam noktasında olduğunu dile getirdi. İstifa kararı sonrasında Trabucco, “Rahatlamaya ihtiyacım vardı ve mutlu olmak için bu kararı almalıydım.” ifadesini kullandı. Şirkette danışmanlık görevini üstlenmeye devam edeceğini belirten Trabucco, kendisinin şimdilik başka bir kripto projesi üzerinde çalışmayacağını ancak kendisini iyi hissetmesi durumunda yeni projelere sıcak bakabileceğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala