bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,238.82 0.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,559.28 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 608.72 4.00%
solana
Solana (SOL) $ 186.20 1.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617779 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644658 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215318 9.80%

Adidas ve Prada Ortak NFT Projesi Başlatıyor

adidas ve prada ortak nft projesi baslatiyor

Giyim şirketlerinin kripto ve metaverse yatırımları son hız devam ediyor. Son olarak NFT ve metaverse dünyasına aşina olan Adidas ve İtalyan giyim markası Prada, ortak bir metaverse projesi için kolları sıvadı. Adidas ve Prada, ilk olarak bir NFT koleksiyonu için Polygon Blockchain ağını seçti.

Adidas, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile, NFT koleksiyonu için dijital sanatçı Zach Lieberman ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını açıkladı.

adidas ilk nftlerini piyasaya surdu

Adidas ve Prada NFT ve Metaverse Sektöründe Gelişiyor

Dünyaca ünlü giyim şirketleri Adidas ve Prada’nın NFT projesi, büyük ölçekli bir dijital sanat eseri oluşturmak için kripto aracılığıyla son Re-Nylon koleksiyonunu kullanmayı hedefliyor. Her iki markanın da hayranları, NFT’ler olarak ayrı ayrı basılacak 3.000 parça ile fotoğraflarını Polygon Blockchain ağı gönderebilecekler. Bundan sonra, dijital sanatçı Zach Lieberman, devasa bir NFT oluşturmak için seçilen fotoğrafları bir araya getirecek ve NFT olarak yeniden oluşturacak.

Son olarak iki uluslararası markanın geçtiğimiz günlerde Metaverse için üçüncü işbirliklerini (Adidas for Prada Re-Nylon koleksiyonunu) duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala