bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,973.87 5.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.50 5.42%
bnb
BNB (BNB) $ 548.45 4.95%
solana
Solana (SOL) $ 135.59 12.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.492858 4.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461583 5.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155794 7.54%

AdaSwap, Yeni Blockchain Aptos ile Entegrasyon Duyurdu

AdaSwap Yeni Blockchain Aptos ile Entegrasyon Duyurdu

Aptos Blockchain ağı çıktığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Oldukça güçlü bir alt yapı ile kullanıcıları ile buluşan proje, hem geçmişi hem de yatırımcıları sebebiyle piyasa oldukça güçlü bir giriş yaptı. Bunun yanı sıra yatırımcılar tarafından da ilgi ile takip edilen proje, son olarak yeni bir entegrasyon ile gündeme geldi: AdaSwap.

AdaSwap, Aptos Ağı ile Yeni Entegrasyonunu Duyurdu

Cardano tabanlı merkeziyetsiz borsa AdaSwap, Aptos ile zincirler arası entegrasyonun başlatıldığını açıkladı. Projenin blog paylaşımına göre bu entegrasyonun amacı, ekosisteminden Cardano’ya likidite taşımak. Ayrıca AdaSwap, Aptos üzerinde geliştirmeleri aktif olarak sürdürmeyi planlıyor ve tüm Cardano ve Milkomeda meraklılarının desteğini istiyor.

Bununla birlikte AdaSwap‘ın bir başka önemli duyurusu da ana ağın lansman tarihi oldu. Açıklama metnine göre, test süresi boyunca merkeziyetsiz borsa, 200.000 işlem gerçekleştirebildi. Bu da performans açısında güçlü bir DEX‘in bizi beklediği anlamına geliyor. Projenin son Aptos entegrasyonu da bu gelişim sürecinin önemli bir parçası olarak öne çıkıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala