bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,938.74 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,543.20 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 612.24 4.48%
solana
Solana (SOL) $ 184.92 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619807 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.643464 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214138 4.87%

ABD’li Yargıç, SEC’in Voyager Danışmanlarına Ceza Vermesini Engelleyecek

abd milletvekilleri secin kripto musterilerini riske attigini soyluyorsdscfv

ABD düzenleyicilerinin Voyager Digital Ltd.’nin iflasına karışan yöneticileri veya danışmanları, başarısız dijital varlık borç verenin müşterilerinin geri ödemesine yardımcı olacak yeni bir kripto para birimi oluşturdukları için cezalandırmasına izin verilmeyeceğini söyledi.

ABD’li Yargıç, SEC’in Voyager Danışmanlarına Ceza Verilmemesini İstiyor

İflas hakimi Michael Wiles, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu’nun (SEC), etkilenen müşterilerin geri ödenmesine yardımcı olmak için iflas tokenlarının yayınlaması durumunda Voyager Digital’e dahil olan yöneticilere para cezası vermesine izin verilmeyeceğini söyledi.

ABD İflas Hakimi Michael Wiles konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu işlemi yapacak herkesin başının üzerinde asılı bir kılıç bırakacağını” söyledi. “Bir iflas davası veya herhangi bir mahkeme süreci bu tür bir öneriyle nasıl işleyebilir.

Voyager’ın iflasına karışan yöneticilerin ve yeniden yapılandırma danışmanlarının, mahkeme onaylı olduğu sürece iflas planını uygularlarsa davalardan korunacakları anlamına geliyor. SEC, bu hükümleri olağanüstü ve son derece uygunsuz olarak tanımlarken, Wiles, SEC’e böyle bir yetki vermenin bu işlemi yapacak herkesin başının üzerinde bir kılıç asılı bırakacağını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala