bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,661.93 2.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,554.41 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 582.39 1.75%
solana
Solana (SOL) $ 185.22 0.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.634214 2.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652939 2.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217253 17.51%

ABD’li Senatör Lummis: Biden Yönetimi ile Bitcoin Hakkında Verimli Görüşmeler Gerçekleştiriyoruz

abdli senator lumnis biden yonetimi ile bitcoin hakkinda verimli gorusmeler gerceklestiriyoruz 1

ABD’li senatör Cynthia Lummis Bitcoin hakkında konuştu. Lummis verdiği bir röportajda tamamen Bitcoin’de olduğunu söyledi. 

Önde gelen Bitcoin destekçilerinden biri olarak bilinen Lummis Bitcoin’in enflasyonla mücadelede aktif bir yol oynayabileceğini düşünüyor. Şu anda %2 civarında seyreden enflasyonun ilerleyen dönemlerde daha da artabileceği tartışılıyor. Bu nedenle vatandaşlar, kendilerini enflasyondan koruyacak alternatif bir yol arıyor. 

Bitcoin’inin büyük bir değer deposu olduğunu söyleyen Lummis, yatırım anlamında da tamamen Bitcoin’de olduğunu söylüyor. Bitcoin’i alternatif ve meşru bir değer deposu olduğunu söyleyen senatör, fiatın devalüasyonu üzerinde bir kontrol işlevi üstlenebileceğini düşünüyor. 

Biden Yönetimi ile Bitcoin Hakkında Görüşüyor

Lummis ayrıca Bitcoin konusunda Biden yönetimi ile görüşmelerde bulunduğunu söyledi. Görüşmeleri “cesaret verici ve verimli” olarak adlandıran Lummis, görüşmelerin dijital para birimlerinin düzenlemesinden sorumlu kişilerle gerçekleştirildiğini aktardı:

“Ayrıca, Biden yönetiminin Bitcoin gibi dijital varlıkları düzenleyen kilit kurumlardaki atadığı kişilerle bir dizi üretken ve cesaret verici görüşme yaptım. Bu alan yeni ve keşfedilmemiş ve ekibim dijital varlıkları Amerikan finansal sistemine dahil etmek için çalışırken onlarla birlikte çalışıyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala