bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,247.21 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.52 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 558.92 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.508542 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473241 3.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155446 2.11%

ABD’li Perakende Devi Walmart, Kripto Varlık Ürün Lideri Arıyor

abdli perakende devi walmart kripto varlik urun lideri ariyor

ABD’nin en popüler perakendecilerinden biri olan Walmart, bir kripto varlık ürün lideri aradığını duyurdu. 

LinkedIn’de yayınlanan iş ilanına göre, önde gelen şirket kripto varlık ürün liderliği pozisyonu için “vizyoner” birini arıyor. Pozisyonu dolduracak kişiden mağaza için bir dijital para stratejisi oluşturması isteniyor. İlandaki ifadeler şu şekilde:

“Dijital Para Birimi stratejisini ve ürün yol haritasını geliştirmekten sorumlu olacaksınız. Dijital Para Birimleri/Kripto Para Birimi ve Blockchain ile ilgili teknolojilerde uzman olarak, ürün ve yetenek yol haritasının vizyonunu yönlendireceksiniz.”

Kişinin ayrıca kripto varlık yatırım ve ortaklıklarını da belirleyeceği belirtilirken, hangi ürünleri piyasaya süreceği konusu net değil. İlan ise, geçtiğimiz haftalarda Walmart rakibi Amazon’un kripto varlık kabul etmeye başlayacağı söylentilerinin ardından geldi. Diğer taraftan Amazon, bu söylentileri yalanladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala