bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,848.71 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 610.11 3.61%
solana
Solana (SOL) $ 184.75 1.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613838 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639776 1.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211598 4.94%

ABD’li Milletvekilleri Teşvik Paketi Konusunda Anlaştı

abdli milletvekilleri tesvik paketi konusunda anlasti

CNBC’ye göre, ABD’li milletvekilleri teşvik paketi konusunda anlaşmaya vardı. Buna göre, vatandaşlara 900 milyar dolarlık pandemi yardım paketi sağlanacak.

Pazar günü yapılan açıklamaya göre yardım paketi, birçok Amerikalı için 600 dolarlık çek, işsizlik yardımları için haftada 300 dolar ve okul, aşı ve küçük işletmelere yardım içeriyor. Tasarının tam metni ise açıklanmadı.

Teşvik Paketi ve Kripto Paralar

Borsalar için bir destek anlamına gelen teşvik paketleri, kripto para birimlerin fiyatlarını artırabilecek bir katalizör olarak ele alınıyor. Geçmiş yardım paketlerinde, yardımdan yararlanan birçok vatandaş, kripto para birimlerine yatırım yapmıştı.

Kripto para yatırımcıları ise, yıl boyunca hükümet ve merkez bankasının pandemi kaynaklı ekonomik durgunluk ile mücadelesinde yaptığı harcamaların en sonunda enflasyona yol açacağına inanıyor. Bu durum ise nihayetinde Bitcoin ve diğer kripto paralara yarayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala