bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,273.22 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.61 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 558.90 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.14 5.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502617 0.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470373 3.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152931 2.44%

ABD’li Hedge Fonu Yapay Zeka Destekli Stratejisini Açıkladı

ABDli Hedge Fonu Yapay Zeka Destekli Stratejisini Açikladi

Kripto sektörü oldukça dalgalı ve kritik bir dönemden geçiyor. Bir taraftan küresel düzenleyicilerin baskısı artarken, diğer taraftan piyasa grafiklerinin rengi kırmızıya bürünüyor. Yaşanan bu kritik dönem için birçok şirket kendi önlem paketlerini hazırlarken ABD’li hedge fonu AlphaTraAI yeni stratejilerini duyurdu. Şirket piyasa oynaklığında yapay zekadan destek alacak.

ABDli Hedge Fonu Yapay Zeka Destekli Stratejisini Açikladi 1

ABD’li Hedge Fonu Riskleri Yapay Zeka Kullanarak Analiz Edecek

ABD merkezli hedge fonu AlphaTraAI, token’ların doğasında var olan oynaklığı azaltmayı amaçlayan iki yatırım stratejisi başlatıyor. Şirket Bitcoin ve Ethereum da dahil olmak üzere en popüler kripto para birimlerinden oluşan geniş bir sepete yatırım yapacak iki portföy için sermaye artırmaya başladı. Portföyler, 40 kripto para birimine kadar yükselen değer dönemlerini belirlemek için yapay zeka kullanacak ve teknik faktörler kısa vadeli satış baskısı gösterdiğinde kripto yatırımlarını çekerek kayıpları önlemeye çalışacak.

AlphaTraI Başkanı ve Baş Yatırım Sorumlusu Max Gokhman konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

“2018’den bu yana her yıl kriptoda yüzde 58’lik bir düşüş gördük ve her zaman geri döndüğünü gördük. Aynı zamanda, bu düşüşlerin her birinde çok önemli hedge fonlarının silindiğini gördük. Yatırım yöneticilerinin hala beta peşinde olduğunu gösteriyor”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala