bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,565.77 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 609.14 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.65 2.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62075 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647485 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213722 8.34%

ABD’deki Hukuk Şirketi, Terra’ya Toplu Dava Açtı

abddeki hukuk sirketi terraya toplu dava acti

Terra (LUNA) çöküşü sonrasında Terra’nın kurucusu Do Kwon‘a dava üstüne dava açılmıştı. Davalarla boğuşan Kwon’a şimdi de ABD’deki bir hukuk şirketinden toplu dava açıldı.

Terra ve Kurucusu Do Kwon’a ABD’den Yeni Dava

Hukuk şirketi Bragar Eagel & Squire PC bugün yaptığı açıklamada, TerraForm Labs kurucusu Do Kwon ve Nicholas Platias’a dava açtığını duyurdu. Ayrıca Jump Crypto, Jump Trading, Republic Capital, Republic Maximal, Tribe Capital, DFinance Capital, DFinance Technologies, GSR/GSR Markets ve Three Arrows Capital (3AC) olmak üzere Terra’ya bağlı kuruluşlar da dava dosyasında yer alıyor.

abddeki hukuk sirketi terraya toplu dava acti

Sanıkların borsa yasasının, Menkul Kıymetler yasasının, Yolsuzluk yasasının ve Kaliforniya yasalarının hükümlerini ihlal ettiklerini iddia eden hukuk bürosu, toplu davayı, 20 Mayıs 2021 ve 25 Mayıs 2022 arasında Terra tokenleri satın alan bireyler ve şirketler de olmak üzere tüm yatırımcılar adına açtığını duyurdu.

Dava dosyasında bulunan tokenler arasında KRT, ANC, WHALE, ASTRO, APPOLO, XDEFI, MINE, aUST, vUST, MIR ile birlikte TerraUSD (UST) ve Terra (LUNA) yer alıyor.

Dava dosyasında ayrıca, mBTC, mETH, mVIXY, mTSLA, UST-mVIXY-LP, bLUNA-LUNA-LP, XDEFI-UST-LP gibi likidite tokenlerini ve bLUNA ve bETH gibi tahvilli varlıkları da bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala