bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,070.70 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,180.39 0.58%
bnb
BNB (BNB) $ 605.26 0.91%
solana
Solana (SOL) $ 154.17 0.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543923 1.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.514938 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158131 1.16%

ABD’de Senatörler Kripto Paralar İçin Mücadele Ederken Zaman Daralıyor

abdde senatorler kripto paralar icin mucadele ederken zaman daraliyor

ABD’nin tartışmalı altyapı tasarısının kripto para hükmündeki değişiklik için yeterli zaman olmayabilir. Bununla birlikte Senatör Cynthia Lummis, değişiklik için mücadeleye devam edeceğini söyledi.

Senato’dan Chuck Schumer, değişikliği oylama çabalarını engellemesi nedeniyle kripto para topluluğundan tepki çekti. Senatör Ted Cruz ise, orijinal mevzuatın acemi kripto para endüstrisine milyarlarca dolarlık zarar verebileceğini belirtiyor:

“Kripto bu gece mahvoldu. Partizan bir anlaşmazlık var, bu yüzden Dems TÜM ilave değişikliklere itiraz etti. Bu, bu tasarının kriptoya vereceği zararı azaltmak için çabalayan Wyden-Lummis’e ve Cruz’a hayır anlamına geliyor. Sonuç? Senato, büyüyen ve heyecan verici kripto endüstrisine milyarlarca dolarlık zarar verecek ve çoğunu yurtdışına kaçıracak.”

CoinCenter’dan Jerry Brito’ya göre ise, tasarının kısıtlayıcı dilinin değişmesi için çok küçük bir şans var. 

Daha önce aktardığımız üzere 1 trilyon dolarlık altyapı tasarısı, kripto para sektörüne katı kurallar uygulayacak bazı hükümler içermesi nedeniyle tartışma yarattı ve senatörler Patrick Toomey, Ron Wyden ve Cynthia Lummis sektörün yararına bazı değişiklikler önerdi.

Lummis, Schumer’ı kripto para değişikliği lehine ikna etmek için toplanılacağını söyledi. Ancak oylama Salı sabahı yapılacağı için bunun için yeterli zaman kalmamış olabilir. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala