bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.03 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 611.89 2.03%
solana
Solana (SOL) $ 147.83 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52521 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473622 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151635 1.28%

ABD’de Borç Tavanı Görüşmeleri Devam Ediyor

abdde borc tavani gorusmeleri devam ediyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde nakit krizi riski devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanı Janet Yellen, sürekli olarak bu riski dile getiriyor. Sorunun aşımı için Cumhuriyetçiler ve Beyaz Saray ABD borç tavanı görüşmelerinde ilerleme kaydedildiğini düşünüyor.

ABD Hükümeti Borç Tavanı Görüşmelerini Sürdürüyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin Demokrat Partili Başkanı Joe Biden ve Kongre’nin önde gelen Cumhuriyetçilerinden Kevin McCarthy’nin müzakerecileri Çarşamba günü ABD’nin 31.4 trilyon dolarlık borç tavanını yükseltmek ve feci bir temerrütten kaçınmak için bir anlaşmaya varmaya çalışmak üzere her iki tarafın da verimli görüşmeler olarak adlandırdığı görüşmeler gerçekleştirdi.

abdde borc tavani gorusmeleri devam ediyor 2

Yaklaşık olarak dört saat süren toplantının ardından McCarthy müzakerelerin ilerleme kaydettiğini ve akşam saatlerinde de devam edeceğini söyledi. McCarthy iki tarafın bir anlaşmaya varacağını ancak bazı konuların hala çözülemediğini belirtti. McCarthy açıklamasında, “Aşağıda çalışırken bazı ilerlemeler kaydettik. Bu çok olumlu. Doğru anlaşmaya vardığımızdan emin olmak istiyorum. Bunun için çalışmalar gerçekleştirdiğimizi de görebiliyorum.” dedi.

Beyaz Saray sözcüsü Karine Jean-Pierre görüşmelerin verimli geçmeye devam ettiğini söyledi. Görüşmeler sürerken düzenlenen bir brifingde “İyi niyetle devam ederse burada bir anlaşmaya varabiliriz.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala