bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,465.88 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.12 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 588.62 1.14%
solana
Solana (SOL) $ 188.22 3.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621071 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646991 1.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217493 11.36%

ABD, Rus Borsası Bitzlato’ya İcra İşlemi Başlattı | Bitcoin ve Altcoinler Düşer Mi?

ABD, uluslararası kripto yaptırım kararı olarak Rus kripto para borsası Bitzlato’ya yaptırım uygulamıştı. Bitzlato’nun internet sitesine el koyan ABD makamları, borsanın kurucu ortaklarından olan Anatoly Legkodymov’un tutuklandığını açıklamıştı.

Bitzlato’ya İcra İşlemi Sonrasında Bitcoin ve Altcoin’ler Düşer Mi?

Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’nın, büyük uluslararası bir kripto para birimi yaptırım uygulaması açıklandı. ABD bu duyuru kapsamında ilk olarak, Rus borsası Bitzlato’ya karşı icra işlemi başlattı. Amerika Birleşik Devletleri Adalet ve Hazine Bakanlığı, kara para aklama suçlamasıyla Bitzlato Limited’i hedef aldığını açıkladı.

Eylem planı doğrultusunda açıklama yapan Başsavcı Yardımcısı Lisa Monaco, Federal Soruşturma Bürosu’nun da dahil olduğu koordineli uygulama eylemlerinin ana hatlarını çizerek Hong Kong merkezli kripto şirketi Bitzlato’nun yetkililer tarafından kesintiye uğradığını ve şirketin kurucusu olan Anatoly Legkodymov’un tutuklanarak Rusya ile bağlantılı bilinen suç faaliyetlerine verdiği hizmeti sonlandırdığını açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala