bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,081.63 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.49 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 540.87 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 138.82 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.487459 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443137 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147434 0.77%

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi, Blockchain Semineri Düzenliyor

abd patent ve ticari marka ofisi blockchain semineri duzenliyor 1

Blockchain, birçok kurum, kuruluş ve şirketlerin kullanmaya başladığı bir teknoloji haline geldi. Gelişimini sürdürmeye devam eden Blockchain teknolojisini daha iyi öğrenmek ve bu konuda insanları eğitmek amacıyla ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi, web seminerleri düzenleyeceğini açıkladı.

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’nden Blockchain Konulu Seminerler

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi, Blockchain, NFT ve metaverse alanıyla ilgili web seminerleri düzenleyeceğini duyurdu. Virginia merkezli Doğu Bölgesel Sosyal Yardım Ofisi, dağıtılmış defter teknolojisini tartışmak için eğitim oturumları düzenleyecek.

abd patent ve ticari marka ofisi blockchain semineri duzenliyor

ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi yaptığı açıklamada, metaverse, NFT ve Blockchain patent uygunluğu gibi konularda aylık web seminerleri düzenleyeceğini açıkladı.

Düzenlenen oturumlarda, katılımcıların Blockchain ve NFT hakkında bilgi edinmelerini sağlanacak.

Ofisin bir sonraki web semineri “Metaverse’te Korumanın Fikri Mülkiyet Araştırması” ismiyle 19 Temmuz’da yapılacak. Avukat James Gatto, Ağustos ayında Blockchain, patentler ve açık kaynak konularına odaklanan bir oturuma ev sahipliği yapacak.

Şu ana kadar iki sanal etkinlik düzenleyen ofisin web seminerleri Kasım ayına kadar devam edecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala