bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,968.41 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.54 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 561.11 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.12 6.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500915 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467052 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153086 2.37%

ABD OCC Şefi Brooks: Kimse Bitcoin’i Yasaklamayacak

abd occ sefi brooks kimse bitcoini ve transfer teknolojilerini yasaklayamaz

ABD Para Birimi Kontrol Ofisi (OCC) Şefi Brian Brooks, Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Brian Brooks CNBC’e de katıldığı bir programda son günlerde gündemi meşgul eden kripto para düzenlemeleri hakkında konuştu. Spikerin “kripto paralar yasaklanacak mı?” sorusuna “kimse Bitcoin’i yasaklamayacak, kimse transfer teknolojilerini engellemeyecek” şeklinde cevapladı.

Programda, geçtiğimiz günlerde Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un ABD hükümetinin kripto paralar konusunda düzenleme yapmaya hazırlandığı iddialarını yanıtlayan Brooks, söz konusu düzenleyemeleri “doğru bir şekilde” yapmaya çalıştıklarını söyledi. Brooks ayrıca blokzinciri ve dijital paraların önemli olduklarını ancak dünyanın da tehlikeli bir yer olduğunu, bu iki şey arasında bir dengenin kurulması gerektiğini söyledi:

“Kripto paralar hakkında güzel haberler duyacağız. Hem blokzinciri hem de kripto paralar ile ilgili daha olumlu mesajlar verilecek. Biliyorsunuz dünya tehlikeli bir yer, hepimiz bunda hemfikiriz. Merak etmeyin kimse Bitcoin’i yasaklayamayacak, kimse transfer teknolojisini engellemeyecek. İnsanların en az endişelenmesi gereken konu bu.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala