bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,624.31 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.10 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 614.06 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 148.36 2.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529005 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472927 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152173 1.46%

ABD Mahkemesi, Tether’in Rezerv Kayıtlarını Gizleme Teklifini Reddetti

abd mahkemesi tetherin rezerv kayitlarini halktan gizleme teklifini reddettiS

Kripto para piyasasındaki yaşanan düşüşten Tether (USDT) de oldukça etkilenmişti. Bu kez çıkan haberlere göre; Tether’in (USDT) New York eyaletinin yüksek mahkemesine sunduğu ve son birkaç yıldaki Tether rezervlerinin bileşimini açıklayan belgeleri halkın görmesini engellemek için izin isteyen dilekçesi reddedildi.

ABD Mahkemesi’nden Tether’in Rezerv Kayıtlarını Red

İddiaya göre New York Yüksek Mahkemesi, Tether’in son birkaç yıldaki rezerv kayıtlarını halktan gizleme teklifini reddetti. Konu ile ilgili belgeler, Crypto Whale Twitter hesabından yayınlandı.

Crypto Whale konu ile ilgili olarak belgeleri paylaşarak şu şekilde açıklama yaptı:

New York Yüksek Mahkemesi, Tether’in son birkaç yıldaki Tether rezervlerinin bileşimini ayrıntılandıran belgeleri halkın almasını engelleme dilekçesini reddetti.

Bilindiği üzere Şubat ayında, stablecoin ihraççısı Tether ve ana şirketi iFinex’i temsil eden avukatlar New York Başsavcılığına dava açmıştı.

Bunun yanında New York Başsavcısı Letitia James, anlaşmaya atıfta bulunarak Bitfinex ve Tether’in “planlarını sürdürmek ve kârlarını korumak için büyük mali kayıpları pervasızca ve yasadışı bir şekilde örtbas ettiğini” söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala